fredag 7 januari 2011

Ny chans på Middag med Pol Pot, Sexy Geeks 2010 och VA:s Youtubeavdelning

Nyöppning av Middag med Pol Pot - eftersom det är min ambition att hålla en viss nivå på bloggen och även förmedla viss samhällsinformation av betydelse så vill jag bara upplysa om att utställningen Middag med Pol Pot nu nyöppnar på Östergötlands länsmuseum i Linköping. Så här skriver Forum för levande historia själva om utställningen: "Sedan JO:s kritik presenterades i början av november 2010 har utställningen varit stängd och inte visats för allmänheten. Med JO:s beslut i beaktande och med hjälp av juridisk expertis beslutade vi under december att göra en revidering av utställningen med förändringar i såväl text som bild. Revideringen har utförts på ett sådant sätt att ingen privatperson ska ha anledning att känna sig förlöjligad eller kränkt, och att historiska och samtida händelser framställs på ett sakligt och opartiskt sätt."

Vote for Your Favorite Sexy Geeks 2010 - Kul lista som förvånande nog innefattar en av mina finansmarknadsidoler, den mystiske finansmupp som döljer sig bakom pseudonymen Tyler Durden på Zero Hedge. Hela listan här.

Produktionen på VA:s Youtubeavdelning - Klipp 1) Titta på hela klippet och please, play this music loud. Tack till JJ. Klipp 2) ta en kaffe och njut, men få inga idéer, som den där 12-åringen som fastnade under slussen. Usch. Tack till GW.



UNDERCITY from Andrew Wonder on Vimeo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blogg listad på Bloggtoppen.se