måndag 3 november 2008

Att lyssna på andras drömmar...

jälv kommer jag sällan ihåg mina drömmar nuförtiden, och generellt så brukar jag avsky att lyssna på när andra människor håller på att yra om sina drömmar, med ändlösa korridorer, folk utan ansikten och gud vet vad, men J delade med sig av sin dröm i ett gruppmail nu på måndagmorgonen och jag tyckte att det definitivt nådde ribban för vidare spridning:

"Jag kom på att man kunde utvinna kokain ur människor som har tagit kokain kvällen innan, genom att ha dem att svettas och sedan samla upp och kondensera det precis som man gör med salt ur havsvatten.

Så jag hade en hel industri igång som fångade in folk som hade varit ute kvällen innan och satte fast dem under värmelampor. Det bästa var att den här metoden tydligen kringgick lagstiftningen på något sätt, "kokainet kommer inte från mig så det är inte jag som är skurken" ungefär...

Det är nu det blir riktigt egendomligt: Under den här processen då de infångade människorna satt under värmelamporna och svettades ut kokain så började de av någon anledning dra en massa jättebra vitsar. De bara hävde ur sig stå-upp-material på löpande band. Så det där skrev jag upp och sålde jag vidare på något vis.

Top that...

Såå, som jag ser det behövs bara en ensligt belägen lada, några gamla solarier eller en bastukamin. Sedan är bara att dra ut med en skåpvagn och börja knacka colatorskar."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blogg listad på Bloggtoppen.se