tisdag 18 november 2008

Vad blev det av Supersize Mitch?

Kom just att tänka på ett vad som J, N och jag gjorde med M för typ 100 år sen. Vadet gick ut på att M skulle äta 50 cheeseburgare från Mc Donalds på 24 timmar, utan att kräkas! Vinsten var typ 500 spänn eller nåt sånt, plus att förloraren skulle betala burgarna (ganska begränsad uppsida för vinnaren alltså). Sen skulle vi filma alltihop - Supersize Mitch - och lägga ut på youtube!

Jag skulle aldrig klara det! Varje cheeseburgare innehåller 16g protein, 13g fett, 30g kolhydrater, 7g socker och 1.7g salt - inte så mycket mat alltså - men det är inte mängden mat som är problemet tror jag, det är ju smaken! Då och då händer det ju att man moffar i sig tre stycken cheese för att man har lite bråttom, och bara tanken på doften av 49 stycken till kan ju få en att må illa då. Å andra sidan, 50 är ungefär två i timmen, givet att man är vaken hela tiden, men ska man sova lite åker snittet per timme upp ganska snabbt.

Det här brukar vi komma ihåg med jämna mellanrum och påminna M om, men han verkar inte vara så sugen just vid de tillfällena... konstigt, kanske dags att ta upp ämnet igen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blogg listad på Bloggtoppen.se