torsdag 16 december 2010

Visum till Sudan - check, Skratta eller gråta och JAFO

Visum till Sudan, check - Fick tillbaka passet med visum till Sudan idag. Det var inte lika ballt som visumet till Iran, då var det en sur bild också, men det är ju nåt visst med myndighetspapper på arabiska. Åker i januari.

Skratta eller gråta - Ska vara försiktig med att göra mig för lustig över det här eftersom jag själv tagit lån för att delfinansiera ett klubbmedlemsskap i innerstan. Men enligt en undersökning ute i medierna idag vet 25% av svenska bolånetagare inte om de har bundna eller rörliga räntor på sina bolån. Herregud! Visserligen är det kanske inte just de 25% som köpt 150m2 i Vasastan för 65 000 kvadraten och renoverat kök och badrum för ytterligare 700 000, men de finns säkert representerade i den siffran också. Och som min kära syster just påpekade så är den där Lagerlings snack om att folk på Östermalm har pengar och därför inte kommer påverkas av ett prisfall bara snömos, eftersom en allmän nedjackning av prisläget kommer att komma underifrån.

JAFO - Läser Andreas Johansson Heinös inlägg i debatten som följt på självmordsbombningen i helgen. Även om han som de flesta andra bara på påpekar fel utan att addera särskilt mycket slutsatser själv så är det faktiskt läsvärt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blogg listad på Bloggtoppen.se