onsdag 2 februari 2011

Vykort från Dubai - del 1, Mall x2, Vuxna män håller hand och Roadtripp i öknen

Slog till med lite sightseeing igår. Dubai Mall med hajtank och isrink inomhus, Burj Khalifa utifrån (satsar på att åka upp när vädret är bättre). Mall of the Emirates med inomhusskidbacke. Latte på kamelmjölk och glo på folk. Avslutade med att träffa vänner till Bill W på Mall of the Emirates vid sju.

En ganska kul iakttagelse är att det verkar mer ok här än på många andra ställen för vuxna män att hålla varandra i handen. Inte supervanligt, men man ser det ibland. Och det verkar inte riktigt vara en gaypryl heller utan mer far och en vuxen son, eller två nära vänner. Och det är inte det där stadiga handhållandet utan mer intimt med fingrarna om varandra. Sött.

För mig som inte tycker att feta gallerior är det roligaste som finns tog det inte lång tid att bli mätt på den plastiga upplevelsen. Så nu har jag hyrt en bil och ska ta en roadtripp ut i öknen istället. Tog en kort tripp ut igår, 20 minuter utanför stan så är det bokstavligen bara sand. Först ville jag åka till Oman, men det fick man inte för hyrföretaget, men ner till Abu Dhabi funkar. Vi får se vad det blir idag.







2 kommentarer:

  1. Intressant! hur många år ger du landet? inget egen matproduktion och olje- destillerat vatten och så bygger man slalombackar! på något sätt gillar jag det, Babylons torn i verkligheten mänskligheten som både sämst och bäst.
    /Hans

    SvaraRadera
  2. HeHeHe... Skönt understatement: "...verkar inte riktigt vara en gaypryl..."

    Nej, gayfolket aktar sig nog för att gå runt och se gulliga ut på stan.

    Sandy

    SvaraRadera

Blogg listad på Bloggtoppen.se